Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vastgoed en Immo

Logistiek vastgoedontwikkelaar Panattoni treedt toe tot de Belgische markt

Logistiek vastgoedontwikkelaar Panattoni breidt zijn activiteiten in Europa verder uit en treedt toe tot de Belgische markt

Ontwerp zonder titel - 2024-02-26T101758.637
Panattoni

Jeroen Gerritsen is aangesteld als Algemeen Directeur Panattoni België. Voor Panattoni is de start in België een logische strategische stap. Met belangrijke havens en uitstekende verbindingen naar grote Europese markten, waaronder Duitsland, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk is België een onmisbare schakel in de Europese logistieke sector. Door deze gunstige geografische ligging is ons land een aantrekkelijke locatie voor de vestiging van multifunctionele bedrijfsruimten voor uiteenlopende huurders. Bovendien vertoont de Belgische markt een groeiende behoefte aan hoogwaardige en duurzame logistieke faciliteiten waar Panattoni met haar expertise op in kan spelen. Om de expansie verder te bevorderen, heeft Panattoni Joren van Hout aangetrokken als Technical Development Director voor België en wordt het Belgische team op korte termijn verder uitgebreid. Met ruim 12 jaar ervaring aan zowel de publieke als de private kant van de bouwwereld brengt van Hout een flinke dosis kennis en expertise mee.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten