Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vastgoed en Immo

Meer dan 130 internationale exposanten op 12de editie InterSolution

Meer dan 130 internationale exposanten en 5.228 bezoekers woonden op 17 en 18 januari InterSolution bij in Flanders Expo in Gent. Het salon voor de zonne-energiesector presenteerde hoogwaardige aanbieders en producenten in de solarindustrie, uit alle hoeken van de wereld. Het merendeel van de bezoekers komt uiteraard uit België. 16% van de aanwezige professionals kwam uit Nederland.

Ontwerp zonder titel - 2024-02-19T150227.507
InterSolution

Omdat InterSolution voor de meeste deelnemers de eerste beurs van het nieuwe jaar is, kregen bezoekers een goed beeld van de innovaties die de markt van zonnepanelen, omvormers, batterijen, laadoplossingen, montagesystemen, regeltechnieken, software en monitoring in 2024 in petto heeft. 

Delphine Martens, Exhibition Manager: “De solarmarkt blijft razendsnel evolueren met alle uitdagingen van de energietransitie die op ons afkomen. InterSolution bood wederom een compleet overzicht van de laatste nieuwe én toekomstige oplossingen op het gebied van omvormers, batterijen, laadsystemen, energieopslag, zonnepanelen en zonnecollectoren. Ook al was deze 12de editie méér dan een kwart groter dan vorige keer, de kwaliteit van zowel deelnemende bedrijven als gasten blijft primeren boven de kwantiteit.”

De volgende editie, op 29 en 30 januari 2025 belooft opnieuw een bron van inspiratie en innovatie te worden en dé ontmoetingsplek voor bedrijven die voorop willen lopen in zonne-energie. 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten