Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Verlichting

Photinus en Schréder willen samen wereldwijd licht brengen

Photinus, leverancier van verlichtingsoplossingen op zonne-energie, wordt overgenomen door Schréder, de marktleider en onafhankelijke leverancier van slimme buitenverlichtingsoplossingen. Schréder verwerft een aandeel van 49% om de groei van slimme en verbonden oplossingen op zonne-energie te versnellen.

BKBC (21)
Photinus

Photinus en Schréder, twee marktleiders, bundelen hun krachten om een dynamische alliantie te creëren en zo het gebruik van hernieuwbare energie over de hele wereld te versnellen. Door de stijgende marktvraag is verlichting op zonne-energie aan een heuse opmars bezig. En dat niet alleen in afgelegen gebieden waar er geen elektriciteitsvoorziening is, maar ook in steden of dorpen die de kosten aan het doorrekenen zijn van de vervanging van oude elektriciteitskabels door een meer duurzame off-grid verlichtingsoplossing op zonne-energie. Het doel van dit nieuwe partnerschap bestaat erin om verlichtingsoplossingen aan te bieden met een aanzienlijk kleinere ecologische voetafdruk om zo veilige en comfortabele omgevingen te creëren.

De voorbije tien jaar heeft Photinus een ruime ervaring opgedaan in het ontwerp en de productie van hoogwaardige, zelfvoorzienende verlichtingssystemen op zonne-energie. 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten