Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Verzekeringen

Publi-reportage | Wees gerust met DELA

Bouwen aan woningen en de toekomst. Dat doe je met een gerust hart door de juiste verzekeringen af te sluiten: een (ver)bouwverzekering voor eventuele ongelukken of diefstal op de werf. Een woningverzekering voor brand-, natuur- en diefstalschade. Een familiale verzekering voor schade aan derden. En een schuldsaldo verzekering bij het afsluiten van een hypothecaire lening. Want je wil voor je naasten zorgen. Waarom dan ook geen uitvaartverzekering om je geliefden financieel en praktisch te ontzorgen later? DELA, de afscheidsspecialist, helpt jou én je familie hierbij: voor, tijdens en na de uitvaart.

db-66b14c24-2675-4edd-b196-2f5581840985

Wie is DELA?

DELA staat voor ‘Draagt Elkanders LAsten’. Als uitvaartspecialist organiseren en verzekeren we al meer dan 85 jaar uitvaarten op een warme, persoonlijke en integere manier. Onze missie? Vanuit het leven rondom afscheid families ontzorgen en ondersteunen.

De meest complete uitvaartverzekering van België: het DELA Uitvaartzorgplan

De uitvaartverzekering is de enige verzekering die zeker ooit van pas zal komen. Je kunt er dus nu al voor zorgen dat later alles goed geregeld is. Kijk je op tegen de administratie die zo’n uitvaartverzekering met zich meebrengt? Een onterechte bezorgdheid. Een Uitvaartzorgplan afsluiten is eenvoudig en transparant. Want bij DELA kies je via welk kanaal je een DELA Uitvaartzorgplan aanvraagt: online, via je vertrouwde makelaar, via een DELA adviseur of agent of via partners van DELA.

Hoeveel kost een crematie of begrafenis precies?* Je begint altijd met het berekenen van jouw uitvaartkosten.  Daarop volgend bereken je de premie: voor welk bedrag wens ik mezelf te verzekeren, zodat zeker alle uitvaartkosten gedekt zijn?

*Volgens Spaargids.be, moet je voor een uitvaart vandaag gemiddeld € 7.000 neertellen.

DELA verzekert je vanaf de eerste premiebetaling

Het DELA Uitvaartzorgplan is een Tak 21 levensverzekering. Het is bedoeld om je nabestaanden financieel te ontzorgen. DELA betaalt de uitvaartkosten voor het bedrag waarvoor je verzekerd bent en dit vanaf de eerste premiebetaling. Kom je vroeger te overlijden dan de einddatum in de verzekeringspolis, dan wordt toch het volledig verzekerd bedrag uitgekeerd. Aan de begrafenisondernemer of aan de zelf gekozen begunstigden in de polis, aan jou de keuze. Een hele geruststelling, want jouw nabestaanden hoeven zich geen financiële zorgen te maken over jouw uitvaart. Tegen deze kosten kan je hen alvast beschermen.

DELA weet dat een zelfstandige geen tijd teveel heeft. Die moet al zoveel regelen. Hier hoef je gelukkig maar één keer werk van te maken en daarna doet de domiciliëringsopdracht de rest. Geen extra zorgen voor jou en dat is nog niet alles, want DELA heeft ook aan jouw geliefden gedacht.

DELA Nabestaandenzorg

DELA gaat bovendien nog een stap verder. In het DELA Uitvaartzorgplan, is nabestaandenzorg standaard inbegrepen. Een welgekomen hulp in emotioneel moeilijke tijden.


Onze DELA consulent nabestaandenzorg komt na de uitvaart langs bij jouw familie en ontfermt zich over alle administratieve en praktische beslommeringen:


●    Welke instanties moet ik allemaal formeel inlichten over het overlijden?

●    Welke abonnementen moeten opgezegd worden?

●    Wat met alle financiën, geblokkeerde rekeningen, leningen en verzekeringen?

●    Wat met erfenis en nalatenschap?

●    Wat met het pensioengeld?

●    …

In tijden waarin de rouwverwerking centraal staat, moeten al deze zaken plots in orde gebracht worden. DELA geeft je nabestaanden de hulp die zij op dat moment nodig hebben. DELA begeleidt voor, tijdens en na de uitvaart.

Bouw ook jij mee aan een toekomst met gemoedsrust voor jou én je familie?


Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten