Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Nieuwe directeur Wegenbouw bij van de Kreeke

Laurent Habets (40) is aangesteld als nieuwe directeur bij Wegenbouw van de Kreeke, zowel voor de Belgische vestiging in Beringen als de Nederlandse vestigingen in Eindhoven, Roermond en Beekdaelen.

Nieuwe directeur Wegenbouw van de Kreeke
“Laurent Habets begon zijn carrière in 2001 bij Van de Kreeke Wegenbouw en deed alle nodige ervaring op in zijn functies als calculator, werkvoorbereider, projectleider en manager. Twee jaar geleden werd hij benoemd tot adjunct-directeur. Hij kent ons bedrijf van binnen en van buiten en heeft een stevig netwerk in België en Nederland”, zegt bestuurder Bas van de Kreeke.
 
Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke vormen samen een groep bedrijven actief in de wegenbouw, bouw, leiding- en betontechniek en vastgoedservice, die alle bouwfacetten tot in de puntjes beheersen. De bedrijvengroep heeft 220 medewerkers en zet 60 miljoen € om, ongeveer gelijk verdeeld over België en Nederland.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten