Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Viabuild en BAM Contractors brengen asfaltcentrales samen

BAM Contractors en Viabuild kondigen aan dat ze hun asfaltcentrales, in respectievelijk Vinalmont en Grimbergen, samenbrengen in een nieuw bedrijf: BV Asphalt. BAM Contractors en Viabuild worden gelijke partners in deze joint venture. 

Viabuild BAM en Contractors brengen asfaltcentrales samen
Beide moederbedrijven blijven autonoom opereren. BV Asphalt zal onafhankelijk van Viabuild en BAM Contractors werken. BV Asphalt zal zijn operationele activiteiten starten zodra de Belgische mededingingsautoriteit goedkeuring heeft gegeven. De partners verwachten deze goedkeuring tijdens de eerste maanden van 2020 en zullen vanaf dat moment met beide centrales kunnen samenwerken.
 
“Dankzij de synergiën tussen onze aannemingsbedrijven, kunnen we klanten een nog betere service aanbieden. Het spreekt voor zich, dat we intensief met beide centrales zullen samenwerken voor het realiseren van uiteenlopende projecten”, stelt Michael Boriau van Viabuild. 
 
“Het is onze ambitie om nog dichter bij onze klanten te staan en meer projecten te realiseren die centraal in het land gesitueerd zijn. In de asfaltsector is een korte transportafstand tot de bouwwerven cruciaal om de kwaliteit te waarborgen. Daarom zijn we ervan overtuigd dat deze samenwerking ook de juiste stap is om onze huidige en toekomstige klanten optimaal te bedienen”, vult Jan Folens van BAM Contractors aan.
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten