Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Zaakvoerder Laeremans Superbeton brengt eigen gin op de markt

Frederik Laeremans trakteerde het personeel van zijn firma Laeremans Superbeton op een originele en zelf ontwikkelde gin en brengt deze Superbeton Gin nu ook op de markt. “Onvoorzien maar logisch, gezien de grote vraag nadat ik ermee in het tv-programma The Sky Is The Limit kwam”, zegt Laeremans.

Zaakvoerder Laeremans Superbeton brengt eigen gin op de markt
Laeremans Superbeton

“Ik heb deze gin gemaakt als bedankje voor mijn personeel. De Superbeton Gin ademt respect voor mijn horecaverleden en passie voor mijn huidige professionele activiteit, wegenbouw. In deze gin ontmoeten hard en zacht elkaar. Hard en ruw labeur zijn eigen aan wegenbouw”, vervolgt de zaakvoerder.

“Vandaar een frisse gin, perfect voor wat verzachting na ’t werk. Als creatieveling die graag mensen individueel benadert, bijvoorbeeld met een speciale en persoonlijke attentie, kon ik niet anders dan deze Superbeton Gin maken. Omdat het niet altijd ruw en hard hoeft, omdat wegenbouw u ook kan laten genieten.”

De gin zal te verkrijgen zijn via de betere speciaalzaken.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten