Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Duurzaamheid

Belgische klanten kunnen elektrische Volvo-machines reserveren

Volvo Construction Equipment lanceerde zijn eerste elektrische machines in 2019. Sinds kort kunnen ook Belgische klanten deze elektrische compacte machines reserveren via een online platform.

Belgische klanten
© VolvoCE AA All Rights Reserved
Volvo Construction Equipment (Volvo CE) lanceerde voor de elektrische bouwmachines een e-commerce platform voor de eindgebruikersmarkt. Via dit online platform kunnen klanten zich aanmelden om één van de elektrische machines te reserveren. Zo krijg je een plaats in de productiewachtrij voor een nieuwe ECR25 (elektrische compact graafmachine) of een L25 (elektrische compact wiellader). De levering van deze machines volgt dan vanaf begin 2021.

Geen uitstoot

De ECR25 Electric is een compacte elektrische graafmachine en is fluisterstil en trillingsarm. De uitstoot is nihil. Dat maakt ze uitermate geschikt voor werkzaamheden in een kwetsbare werkomgeving, zoals een stadscentrum. Andere voordelen zijn dat de machine minder onderhoud vergt, rustiger functioneert en voorbereid is op steeds strengere milieuregels.

Online

Via registratie op het online reserveringsplatform plaatst de klant zichzelf op de productielijst voor de elektrische machines. Op een later moment ontvangt de klant die daarvoor in aanmerking komt een bericht dat hij de machines kan bestellen. Het online platform werd opgezet in samenspraak met SMT, de lokale dealer. Volvo Financial Services, wereldwijd de financiële dienstverlener van de Volvo Group, ondersteunt de aankoop van deze elektrische machines via een flexibel pakket aan financiële oplossingen.
 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten