Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Duurzaamheid

De Lijn reikt prijzen uit voor eerste Elektro Challenge

In  Gent werden de prijzen uitgereikt van de eerste Elektro Challenge, een online wedstrijd voor elektriciteit en elektronica die werd georganiseerd door vervoersmaatschappij De Lijn.

HET LAATSTE BLAD - ELEKTRO CHALLENGE DE LIJN
www.stefaanvanhul.be

De Lijn wil technische beroepen in een positief daglicht stellen en de interesse van potentiële toekomstige werknemers wekken.

Merten Fermont (Thomas More Hogeschool) is de beste student, Kelly De Koninck (Qpinch) is de beste professional en Ghurbhagwant Singh kwam als beste uit de bus in de categorie ‘medewerker van De Lijn’. In totaal gingen 661 deelnemers de uitdaging aan.

Op de foto zie ke vanaf l. Dave Meynaerts (De Lijn, derde plaats), Merten Fermont (student. eerste plaats), Kelly De Koninck (professional, eerste plaats), Christophe Bourgeois (student, derde plaats), Wim Vermeylen (De Lijn, tweede plaats) en Stefaan Van Slycken (professional, tweede plaats). (Foto: Stefaan Van Hul).

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten