Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Infrastructuur

Grote brand bij wegenbouwer Hoogmartens

Gisteren omstreeks 4 uur zijn de gebouwen van Hoogmartens Wegenbouw in Oudsbergen ten prooi gevallen aan een uitslaande brand. Ondanks het snelle optreden van de brandweer kon de site niet meer gered worden en heeft men het bedrijf gecontroleerd laten uitbranden. Behalve de kantoren en de achterliggende gebouwen zijn ook een aantal voertuigen in de brand gebleven.

AdobeStock_28961

De medewerkers van Hoogmartens Wegenbouw doen er alles aan om operationeel te blijven. De wegenbouwer kreeg een leegstaand kantoorgebouw ter beschikking van de firma Besix Infra in Bilzen. De interne medewerkers zullen van daaruit het bedrijf operationeel houden. De medewerkers op de bouwwerven zorgen ervoor dat de projecten verder worden uitgevoerd volgens de vooropgestelde timings en afspraken. Alle medewerkers blijven telefonisch bereikbaar, zowel mobiel als op het vaste telefoonnummer van Hoogmartens.
 
"Hoewel wij al het mogelijke doen om onze activiteiten verder te zetten, is het onvermijdelijk dat de brand hier en daar tijdelijk impact zal hebben op onze werking. Wij vragen hier begrip voor. Vandaag is een zwarte dag in de geschiedenis van ons bedrijf. Maar wij rechten onze rug, zetten ons met al onze medewerkers in om snel opnieuw volledig operationeel te zijn en prijzen ons gelukkig dat de brand enkel voor materiële schade heeft gezorgd", zegt CEO Tom Hoogmartens.
 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten