Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

'Gouden' graafmachine op Matexpo

Volvo Construction Equipment en invoerder SMT Belgium tonen op Matexpo een met goud beschilderde graafmachine.

Gouden
De unieke Volvo EC200E Gold Rush werd ontworpen voor het tiende seizoen van het programma Gold Rush op Discovery Channel. De 20-tons machine is beschilderd met een goudlaag ter waarde van 6.000 €.
 
Ze werd geveild ten voordele van het goede doel. De opbrengst werd geschonken aan twee non-profitorganisaties: Building Homes for Veterans en Habitat for Humanity. De Baere uit Knesselare is de trotse eigenaar van deze prachtige machine.
 
Uiteraard staat er meer dan één machine op de stand van Volvo Construction Equipment en SMT. De andere machines die je kan bezichtigen zijn een EC350E graafmachine op rupsen, een EWR130E graafmachine op banden, een ECR50F compacte graafmachine, een A40G knikdumper, een L120H wiellader en een DD25B asfaltwals.
 
Van Sennebogen zie je op dezelfde stand de 835 Hybrid G-serie en ten slotte nog PH300 opvangborstel en SC veegborstel van Holms.
Voorts is er een simulator om kennis te maken met Dig Assist, Load Assist, Haul Assist, Compact Asssist of Pave Assist. Ook het nieuwe online platform, MySMT, wordt getoond tijdens de beurs. Via dit platform heeft de klant 24/7 toegang tot machine-informatie, administratie (offertes, orders en facturen), garantie-claims en kan hij ook onderdelen eenvoudig online bestellen.
 
Matexpo wordt georganiseerd van 8 tot 12 september in Kortrijk.
 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten