Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Offset-graafarm voor 6MCR en 7MWR graafmachines van Mecalac

Mecalac biedt momenteel twee soorten gieken aan voor zijn 6MCR-rupsgraafmachines en 7MWR-graafmachines op wielen: een offset graafarm voor traditionele toepassingen als het graven en laden van vrachtwagens of een offset-arm van Mecalac voor meer gediversifieerd werk.

Offset 1
Dit alternatief stelt Mecalac en invoerder Matermaco in staat om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de behoeften van de gebruiker.
In de configuratie met offset-graafarm bevindt de lepelaarcilinder zich boven de giek en niet onder de lepelaar zoals bij de Mecalac-arm. Het verschil resulteert in een grotere openingshoek, snellere bewegingen en een grotere doordringingskracht.
 
De uitrusting van de graafarm heeft dezelfde afmetingen en werkingsomhulsel als die van de Mecalac-arm. Het is compatibel met het gebruik van laadbakken en palletheffers. De Mecalac-arm met offset blijft de voorkeursoptie voor klanten die op zoek zijn naar maximale veelzijdigheid dankzij het hefvermogen en de kracht.
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten