Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Vakbeurzen en evenementen

Pladdet introduceert nieuwe tiltrotator en bomenknipschaar op Matexpo

Pladdet introduceert op de materieelvakbeurs Matexpo in Kortrijk twee nieuwe producten: de Zweedse SMP tiltrotator ST4 en de nieuwe CL320 bomenknipschaar van het Oostenrijkse merk Westtech.

Pladdet introduceert
© ALEX Fotografik e.U. | Alexander Manigatterer
Pladdet speelt met de ST4 in op de groeiende vraag van klanten naar tiltrotators voor de kleinste graafmachines. De ST4 is de kleinste tiltrotator van de familie en biedt dezelfde voordelen van de grotere modellen in de kleinste verpakking. Pladdet is al ruim 15 jaar officieel importeur van SMP-tiltrotators in Nederland en België en ziet een explosieve groei in dit segment. De klanten zijn te spreken over de Zweedse kwaliteit en de drie jaar garantie. Pladdet heeft altijd een groot aantal tiltrotators op voorraad. Deze kleine tiltrotator is geschikt voor machines van 2 tot 30 ton.  

Bomenknipschaar

De nieuwe Westtech CL320 is een veelzijdige bomenknipschaar om veilig bomen en struiken te kappen op grote oppervlaktes. Dit type kan aan alle graafmachines worden gebouwd. Het voordeel van de CL320 zijn de sterke grijperdelen met een grote openingswijdte. De grijper heeft een smoorklep waardoor de snelheid van de grijperopening ingesteld kan worden. Voorts kan de CL320 de afgeknipte takken/bomen in bundels neerleggen en kan de verzamelaar makkelijk worden verwijderd om gewicht te verminderen. Dit aanbouwdeel is geschikt voor machines van 12 tot 20 ton.
 
Voorts toont Pladdet op Matexpo een deel van het grote assortiment aanbouwdelen: sorteergrijpers, grondboren, hydraulische magneten, vergruizers, trilblokken, combischaren, SMP tiltrotators, Westtech bosbouwapparatuur bakken, snelwissels, kantelstukken en sloophamers.
 
Matexpo wordt georganiseerd van 8 tot 12 september in Kortrijk Xpo.
 
 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten