Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Verhuurgids 2024

De Verhuurgids is een krachtig zoekinstrument om snel en efficiënt informatie te vinden omtrent te huren materieel. U vindt informatie per firma, per machinesoort of een combinatie ervan. Voor elke firma vindt u de adresgegevens, telefoon, BTW-nummer, specialiteiten en provincies waarin de firma actief is. Deze Verhuurgids is ook online te consulteren en zal ook doorlopend worden bijgewerkt. www.verhuurgids.bouwkroniek.be.

Verhuurgids 2024
26.03.2024 15:24 MATERIEEL

allift Michielsens: een andere dimensie in hoogwerkers voor de professionele huurder

Al meer dan drie decennia lang heeft allift Michielsens een solide en ongeëvenaarde expertise opgebouwd in de verhuur, verkoop en onderhoud van hoogwerkers, schaarliften, vorkliften en verreikers. Als een toonaangevend familiebedrijf, gevestigd in Deurne (Antwerpen), heeft allift Michielsens zichzelf keer op keer opnieuw uitgevonden om toegevoegde waarde te creëren voor haar diverse klantenbestand.

26.03.2024 15:20 MATERIEEL

Klantgerichte wateroplossingen bij Quality Pumps & Machines

Vanuit het Oost-Vlaamse Lochristi voorziet Quality Pumps & Machines talloze ondernemingen uit de bouw, wegenbouw en waterwereld van hoogwaardige diesel- en elektrische pompen. Sinds de overname in 2021 door de Van der Ende Group wordt echter ook al eens wat verder gekeken. Onder meer waterbehandeling en watermanagement komen zo in het vizier.

26.03.2024 14:54 MATERIEEL

Duma Rent – Uw specialist in de verhuur van machines voor bouw, industrie en evenementen.

Duma Rent verhuurt enkel machines van gerenommeerde topmerken. Deze worden steeds nieuw aangekocht en op regelmatige basis vervangen. Dat is meteen uw waarborg op betrouwbare machines met de recentste en modernste technologieën. Deze worden verhuurd voor zowel korte, middellange als langdurige projecten.

26.03.2024 14:17 MATERIEEL

Het online verhuurplatform van TVH Equipment: zo makkelijk kan het zijn!

Met de juiste hoogwerker, verreiker of heftruck breng je je mensen of materiaal veilig tot op de gewenste hoogte. Omdat verschillende opdrachten vaak om heel andere professionele hulpmiddelen vragen, kan het uitermate handig zijn om een beroep te kunnen doen op een gespecialiseerd verhuurbedrijf, zoals TVH Equipment. Via het gebruiksvriendelijke online verhuurplatform MyTVHEquipment heb je je huurproces bovendien altijd perfect onder controle.