Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Polyclose 2024

Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek

Polyclose 2024
04.01.2024 10:41 POLYCLOSE

GEZE: deursystemen, raam- en veiligheidstechniek

GEZE behoort tot de meest succesvolle ontwikkelaars en producenten van oplossingen voor deur-, raam- en veiligheidstechniek. GEZE biedt een omvangrijk palet aan producten en systemen op het gebied van manuele en automatische deuren, raam- en ventilatietechniek, RWA, vluchtwegcontrole en gebouwautomatisering.

04.01.2024 10:32 POLYCLOSE

Driving Decarbonisation voor volgende generaties

Tijdens Polyclose presenteert SAPA de nieuwe productreeksen TENTAL, SOLEAL Next, AMBIAL, TIGAL en enkele op maat gemaakte projectoplossingen. Maar er is meer, want SAPA blijft investeren in duurzaamheid met de 'Driving Decarbonisation'-strategie, waarmee ze verder willen bouwen aan de wereld van morgen.

03.01.2024 16:51 POLYCLOSE

Het FAC-Kwaliteitshandboek: een gids voor aluminium schrijnwerk en gevels van topkwaliteit

Acht jaar geleden publiceerde de Belgische Federatie van Aluminium Constructeurs (FAC) voor het eerst het FAC-kwaliteitshandboek. Het bundelt een schat aan informatie, normen en adviezen over de verschillende aspecten van kwalitatief aluminium schrijnwerk en gevelbouw. Inmiddels zijn we toe aan de vijfde herziening van het handboek. FAC-adviseur Andy Coninx geeft meer toelichting over het boek.

03.01.2024 16:50 POLYCLOSE

Renson schakelt digitale versnelling hoger met RIO bestelplatform

Duurzame innovatie blijft bij Renson niet beperkt tot productontwikkeling. Voor een efficiëntere organisatie en opvolging van de bestellingen over productie tot levering en service gaat men er op hetzelfde elan verder met de productafdelingen ventilatie, zonwering en gevelbekleding. Met het digitale RIO platform zetten ook die – in navolging van de outdoor living afdeling begin 2021 – op 8 januari 2023 een volgende grote stap in een transparantere samenwerking met jou als professionele klant.

03.01.2024 16:25 POLYCLOSE

VEKA presenteert gloednieuwe producten én versterkt team

Alle wegen leiden naar… VEKA. Wie op zoek is naar duurzame, marktgerichte innovaties en een kwaliteitsvolle en persoonlijke dienstverlening, moet zeker bij VEKA aankloppen! Met gloednieuwe producten en een versterkte service én expertise bezorgt VEKA installateurs en fabrikanten telkens weer een stapje voor op hun concurrenten.

03.01.2024 16:14 POLYCLOSE

Circulaire innovatie door Innodeen

INNODEEN is gevestigd in een groene oase op bedrijventerrein Aalsvoort in het Gelderse Lochem. Innodeen staat dankzij eigen engineers een eigen R&D afdeling en een breed aanbod bewerkingstechnieken bekend als partner en producent van innovatieve, circulaire producten uit geupcyclede, hoogwaardige kunststoffen en bio-composieten.

03.01.2024 15:58 POLYCLOSE

Ventilatie en actieve koeling op Polyclose

Ontdek DUCO’s akoestische geveloplossingen tijdens Polyclose zoals geluiddempende toevoerroosters voor residentiële toepassingen en het geluiddempende inbouw muurrooster Duco Acoustic Panel, ideaal voor appartementen.

03.01.2024 15:24 POLYCLOSE

Diversiteit aan materialen en duurzaamheid voorop voor Deceuninck

Deceuninck, toonaangevend producent van kunststof en aluminium profielen voor ramen en deuren, is aanwezig met maar liefst drie stands, inclusief een aparte stand waar bezoekers de voordelen van de nieuwe GoBag kunnen ontdekken.

03.01.2024 14:54 POLYCLOSE

Reynaers Aluminium toont productinnovaties die de norm in de industrie verleggen

Reynaers Aluminium nodigt je van harte uit voor Polyclose 2024, dé grootste Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechnieken. Onder het motto "Better Connected Together" willen we je meenemen naar een toekomst waarin we meer dan ooit geconnecteerd zijn, zowel voor als door duurzame schoonheid. Het Reynaers Aluminium team staat klaar om je te ontvangen in hal 1, stand nummer 1224.

03.01.2024 14:40 POLYCLOSE

Gevelbekleding met magnetisch magnetudesysteem

Frager Facade van Harinck biedt met Magnetude®-technologie een circulaire oplossing voor vlakliggende bekleding van gevel, sectionaalpoort en voordeur. Creativiteit bloeit op in de bouwwereld, weg van eentonige bakstenen gevels. Niet-verlijmde panelen dankzij innovatief magnetisme besparen tijd bij montage.